BENİM ŞEHİTLERİME KİMLER AĞLIYACAK

berkin-elvan_462889Prof.Dr. Yahya Taşdelen

ANKARA

Bir insan canı küçede tapılmamış ki, hiç kimse ağlamasın, inlemesin, feveran etmesin ve yerle göyü birleştirmesin. O zalim anlayış ve vicdansız mentalite bizim iktidarın ve yaltakçıların, en başta gelen insanlık dışı yaptıkları halk düşmanlığıdır. Son günlerde bütün dünya gördü ve şahit oldu ki, Türkiyede bir antidemokratik bir hükümetin zülmü yerde kalmamaktadır. Toplum vicdanı bir anda milyonları bir araya getirdi ve iktidarı deliye çevirdi.

Demokrasi ve insanlık uğruna deprem yaratırcasına gökle yer yüzünü birleştirerek maksimal seviyede atmosferden taş yağmuru yağdırdı. Bunları yazar ve düşünürken Türkiyedeki  14 yaşındakaki BERKİN ELVANIN polis bombasile şehit edilmesi, benim de ermeni guldurları ve seks narkomanları tarafından şehit edilen taze fidanlarımıza neden ağlamıyor, neden figan etmiyor, neden yüzbinlerce insanımz küçeye tökülüp vicdan ve ahlakve insanlık reksiyonları göstermiyoruz. Bizim insanlarımız da türk kanı taşımıyorlarmı? Karabağdan – serhattan şehit haberleri gelirken neden saraylarda, köşklerde, barlarda, sazlarda meyhanelerde içkisini yudumluyup seks hayalile  yaşam hayatı sürdürüyoruz. Bunun adına ihanet deyilmezde ne deyilir?

Bu Allahsız vatan hainlerinin yeri Azerbaycan deyildir. Zindanlarda demokrasi kahramalarını çürütürken zaten halk düşmanlıkları meydana çıkmıştır. Benim Karabağ şehitlerimde Allah-Allah diyerek, vatan, kuran, kitap ve peygamber uğrunda şehit olmaktadırlar. Onlar da vatan evlatlarıdırlar, birer gül goncaları, birer an-baba bebeleri, göz bebekleridirler.

Benim kaderim olan, ülkemin geleceyi olan ve sahip çıkılmıyan pırlanta gibi evlatlarımız,Türkiyeli gençler kadar önem taşımıyor ve türk kanından yoksunmudurlar. Asıl kansız olanlar, şehitlerimize sahip çıkmıyan vicdansız ve vatansızlardır. Şehitlerimizi aileleri maddive manevi yoksulluk içerisinde sürünürken, vahşi kapitalizmin hırsız ve rüşvetxorları, sanki uzayda yaşıyorlarmış gibi, halkımızla zarafat etmektedirler. Şehitlerimizin aziz ruhları o sahta kahramanları, ziyalıları, alimleri, siyasetçileri ve iktidarın alçakkölelerini yerin dibine sokacağına kesinlikle inanmaktayım.

SON SÖZ: Zalimin zülmü varsa, şehitlerimizin de Allahi vardır.

Əlaqəli məqalələr

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Bunu da oxuyun
Close
Back to top button