Azercell Oğuz-Şəki-Qax-Zaqatala abunəçilərini də sevindirdi

Azercell 050-ni al,051 ekizi ücretsiz !08.07.2014

Şirket “050-ni al, 051 əkizi ücretsiz!” kampanyası başladı

önde gelen cep telefonu operatörü Azerbaycan LTD Azercell Telekom bölgelerde mobil iletişimin geliştirilmesi ve genişleme stratejisi çerçevesinde arayanlar için hazırlanan kampanyaları devam erdirir. Şirket, bu sefer Oğuz-Şeki-Gah-Загатальской bölgesinde, abunəçilərini mutlulukla karşıladığı. Böylece, Azercell 05.07.2014 – 15.12.2014 Oğuz-Şeki-Gah-Загатальской bölge “050-ni al, 051 əkizi ücretsiz!altında adı” özel kampanyası, verir, başlangıç. “050-ni al,051 əkizi ücretsiz ! ” kampanyası, çoğunlukla, aboneler, belirtilen bölgelerde bulunan Azercell Ekspres ve sonraki dükanlarına genel ona göre özellikleri 050 prefiksli numarası ile satın alırken, aynı sigara 051 prefiksini bir hediye almak olacaktır. Kampanya kapsamında ikiz odalar aralarında özel bir tarife dakika 0,01 AZN fiyata diğer nömrələrlə ve “Bölge” tarife, paket, fiyat göre konuşacak.

Unutmayın Azercell, farklı müşteri grupları için sürekli onların isteğine özel şirket keçirməkdədir. Bilgi için unutmayın bolgələrdə mobil iletişim, gelişim ve genişleme stratejisi kapsamında bir Şirketin bölge için öngörülen bir dizi kampanya ve ürünler öne sürülmüştür. Gence, kars şehri, masallı şehri, Джалилабаде arayan Azercell için özel kampanya düzenlendi tarife paketleri açılmıştır. Bunların arasında en populyarı, bir yıl önce oldu сдана operasyonda 3. dakika sonra iç ağ için görüşmeler ücretsiz, her yöne 5 sent ücret ile konuşmak sağlayan “Bolge” tarifidir.

Azercell devam abonelerine kaliteli, telekom abonelik hizmeti ve gelişmiş teknolojik həllərlə ile birlikte yaygın sayıda kampanya ve uygun fiyatla sunacak.

Əlaqəli məqalələr

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Back to top button