Sahte vetenperverlik ve ya aşkını ve sevdasını ısrarla, cesaretle, samimiyetle ortaya koyanlar….


yahyaProf. Dr. Yahya Taşdelen

ANKARA

Dünyanın halidir, insanlar daima işin kolayını tercih etmekte ve çok muhtelif yolları arar ve bulurlar. Amma öyle yapmıyorlar, sahtesini, gayri-meşrularını bulmanın yollarını hemen buluyorlar. Riyakarlar bu hususta tam profesyonel olmuşlardır. Yazarlar ise bu konuda çok ustadırlar ve meşhurdurlar.

Iktidara hoş görünebilmek için akla-hayale gelemiyen, şaklabanlığı, sahtekarlığı seçmede ve onu halka injekte etmekte ki, formülleri her geçen gün artırmaktadırlar. İntrenet herkesin ne olduğunu rahatlıkla ortaya koymaktadır. Sahte vatanperverlik ve sahte kahramanlık artık, halkımızı usandırmış ve bıktırmıştır. Sahte hikayeler, sahte ağlaşmalar, sahte nağıllar, sahte şiirler ve de sahte bayrak ve Vatan sevgisi kanserojen gibi inandırıcılığını kaybetmiştir. Asker sevgisi, şehit sevgisi, Karabağ sevgisi, en bol malzeme olarak kullanılmaktadır. Gerçek sevdalılar ise muhtelif sebeplerle ya yurt dışına kaçmışlar, ya da zindana atılmışlardır.

IMG_186735476393986Bazı cesur vatanperverler de, her türlü siyasi negatif riski göze alarak, inadına kendi bayrağımızla beraber türk bayrağını da vücuduna sararak resim çektirmekten ve internete koymaktan büyük zevk almaktadırlar. Yani gerçek vatanperverliklerini, siyasi ahlaksızlığı, protesto etmek için başarile yapmaktadırlar. Uzun zamandan beri , samimiyetini anlamak ve tespit etmek için, bir genceli kızımızı – Gülbeniz Bayramovayı izliyordum ve iftiharla söylüyorum ki, bu kızımız, internet ve türklük dünyasına, Türklüye karşı aşkını ve sevdasını ısrarla, cesaretle ve samimiyetle ortaya koyarak, hakiki vatanperverliyi, sahte vatanperverliye tercih etmiştir. Sahte vatanperverlik ahlaksızlıktır, şerefsizliktir ve Vatan hayinliyidir. Bu nevi sahte vatanperverlik, yüz garası olmuştur.

Gönül isterdi ki, bütün vatandaşlar, Gülbeniz Bayramova gibi gerçek vatanperverliyi itirazsız ortaya koysunlar.

Əlaqəli məqalələr

2 şərh

  1. Türk bayraklı resımlerıylede görmüstüm ama ,benim al bayrağım böyle yosmaların üzerine mi layık?Kesinlikle reddediyorum asla ve asla böylelerinden türkcüde olmaz vatanseverde olmaz.Önce vatanını satıp para için almanyaya yerleş sonrada başka bir aileyi parçala ,sonrada vatanperverlik taşla .Ailesıne sahip cıkamayan ,ailesinin birliğini korumayandan vatanperver olunduğu hangi kitapta hangi akılda yazarmış.El insaf.Türk kadınının şerefini yerle yeksan et,evliyken koca aldatıp evli adamla herhaltı et sonrada bayraklara sarılıp vatanperverlik tasla. Sonra da böyle övgülere layık görül.
    Gülsemmı ,,, aglasammı???

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Bunu da oxuyun
Close
Back to top button