Bu rezalete, sayın prezident artık el koymalıdır…

YAHYA TASDELENPr.Dr.Yahya Taşdelen

ANKARA

Bu insanlarda ne utanmak var, ne de edep-haya. Milletimizi, yani halkımızı oyalayıp uyuttukları kibi, bir de çöreyini yedikleri devletini ve onu temsil eden prezidenti, yanlış yollara yönlendirerek, koskoca petrol ve gaz ülkesini sefaletin içinde gibi göstermektedirler… Bir önceki yazımda da yazmıştım, toplum olarak bıktık bu sahtekarlardan ve yaltaklardan…

Dünyanın hiç bir yerinde parlemanto ve ya iktidara bağlı olan siyasi partiler, kendi devletinin temsilçisi olan cumhurbaşkanını insafsızca şantaj ve sabotaj yolunu tercih ederek, onu dünya siyaset aleminde küçük düşürmüyorlar… Amma bizde halkımızın ve devletimizin başında parazit gibi bulunanlar ve halkını biyabır edenler bulunmamaktadır… Bu bela YAP denilen ideali meçhul korrupsionerlerden teşkil olunan kuruluş ıle yandaş ve sahte matbuat, devletin başçısını istismar etmekten utanmıyorlar bile.. Bu qruba Nazırlar Kabinetile parlemantonun vicdansızları da dahildirler… Bunların ilk hedefi Prezident Aparatı mesul şahıslarına karşı şahsiyyet kırıcı tezgah kurmakla meşguldurlar. Hapishanelerin ağzına kadar dolmasına vicdan mahpuslarının zindanlarda çürümelerine, bunlar ve ekiplerine dahil olan adalet mensuplaridirlar. Prezident hiç bir zaman demokrasi istiyenleri, “hapishanelere doldurun, orada çürütün!”- demez ve de diyemez de. Dünyada hiç bir prezident bunu yapmıyor ve yapmaz da.

Bunların prezidente yaptıkları ilkelliktir, vicdansızlıktır ve kendini bilmezlıktir. Benim ve ya bizim görevimiz, ülkemizi bir köşeye sıkıştırmaya çalışanları teşhis ederek ortaya koymaktır… Halbuki bu YAP ve Nazirler Kabinetinin kirlenmiş insanlarını ve akılsızca muhalefet yapan kendini bilmezlerle sahte liboş ve menfetçı matbuattır. Bu oynanan tiyatronun gayesi, toplumu, prezident ve ekibini koyun gibi, sürü haline getirip devleti soyup, soğana çevirmektir. Onun içindir ki, toplumumuzda karşılıklı çatışmalar, ahlak dışı hadiseler ve sanki sahipsiz ülke imajı yaratılmaktadır. Dünyanın her yerinde devlet, BABAdır. Bunu YAP ve çirkin emelli insanlar qrubu ve yukarıda saydıklarım şahsi menfeatleri uğrunda konuşamıyan ve susan bir toplum yaratarak ve kendileri de perde arkasında kalarak çevirdikleri entirikalarla devlet hiyerarjisini iflasa sürüklemektedirler…

Diyorum ki, ey ülkemizi yönetenler bizlere artık acıyın ve sabotajcı şantajçıların yaptıkları rezaletin faturasını halkımıza çıkarmayınız. Bu nasıl iştir? Halkımızın haberi olmadan bu dolandırıcılar profesyonel siyaset uzmanı kesilmişlerdir. Kirli nazirlar ve parlamentarlar halkımızın inliyen çığlığını bastıramıyacaklardır. Prezidenti uyutmak bile kifayet etmiyecektir.

Ey iktidar! Ey siyasi selahiyet sahipleri! Bu yazmaya çalıştıklarım artık bir rüya olsun ve de halkımız kurtuluşun bayramını şenliklerle yapsın.

Son Söz: Halkımız barış ve zenginlik içerisinde uygar ülkelerin insanları gibi yaşamak istiyor… Bu günahmı?

 

Əlaqəli məqalələr

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Bunu da oxuyun
Close
Back to top button